В навечерието на своя рожден ден на 3 март, Фики застана пред камерата на “Звездно”, за да сподели новостите в личен и професионален план.

Той сподели как е преминало европейското турне на певеца в Белгия, Германия и Холандия.

“В чужбина хората много се радват на нашите прояви, жадуват за нашата музика и се раздават на макс”, категоричен е Фики.
Той не крие, че това пътуване е било свързано и с много лични емоции, защото официално е запознал своето семейство с това на любимата му – Гюлджан. За новината, че се е състоял и годеж, Фики признава:



“Всъщност годеж няма, предстои надявам се по-нататък, а това да подаря пръстен бе жест от моя страна, с който исках да покажа сериозните ми намерения към нея”.

Пред водещата Петя Костуркова изпълнителят отрича слуховете, че ще става баща и признава, че въпреки, че много обича децата, все още не е дошъл момента за това.

На този етап от живота си, основните му стремежи са насочени към професионалното му развитие и създаването на нови хитови песни. Фики разкрива и предстояща премиера – заедно с Галена подготвят нова музикална изненада.



“Получи се доста интересна песен. Аранжиментът е дело на Даниел Ганев, а в текста, написан от Мариета Ангелова, активно се включва с идеи и самата Галена. Гласовете ни доста си пасват и със сигурност този проект ще е приятна изненада за зрителите”, споделя Фики.