Фики и Преслава ще подарят на студентите по случай 8-ми декември новия си дует, който решиха да кръстят “С тебе или с никой”.

Двамата изпълнители имат участия в София и в Банско и ще промотират парчето едновременно в двата града. Още същия ден то ще се завърти и в ефира на телевизия Планета, както и в Интернет.

Певецът и певицата на годината неотдавна клипираха любовния сингъл под режисурата на Люси Иларионов. В него, освен двамата красавци, пред камерата застават и две кучета – тя е в компанията на кралски пудел, а той – на немска овчарка.



“Идеята за песента е наша обща, роди се, докато вечеряхме заедно. Малко повече време ни отне избирането на мелодия и текст и влизането в студио се отложи няколко пъти, заради престоя на Преслава в къщата на Big Brother, иначе с нея се работи изключително лесно. Гласовете ни си паснаха идеално и записахме от раз. Видеото също го заснехме много бързо, само за няколко часа. Събрахме се приятелски екип на снимачната площадка и се забавлявахме от сърце. Надявам се крайният резултат да се хареса на почитателите ни”, коментира младият Стораро.

“С тебе или с никой” е по музика на Даниел Ганев и текст на Росен Димитров. За визиите на Фики и Преслава в лентата се погрижи стилистът Стоян Апостолов, а за грима и косата – Джулия Ангелова и Емилио Стефано.

Източник: signal.bg, сн.: Хари Доладжаков