За втори пореден път Фики избира последния ден от годината, за да зарадва почитателите си с фолклорно изпълнение.

На 31 декември 2014 г. в ефира на телевизия Планета се завъртя микс на „Зайди, зайди“ и „Яно, мори“, а точно 365 дни по-късно певецът представи своя версия на „Лудо младо“. Видеореализацията отново е много стилизирана, но този път – по идея на режисьора Люси Иларионов и стилиста Стоян Апостолов - решена изцяло в бяло. Тя пресъздава чистата, истинска любов на две деца и на двама млади. За целта на звездата на Пайнер партнират момченце и момиченце – лауреати от конкурси по спортни танци, и моделът на Ivet Fashion – Християна Димитрова.

„Тази песен ми лежи по специален начин на сърцето и ми е изключително любима, тъй като съм я научил още когато бях 12-годишен от баба ми Рени, майката на баща ми, която е народна певица. Затова реших да запиша именно нея и да я клипирам. Надявам се крайният резултат да се харесва на почитателите ми“, коментира Фики.

Няколко дни по-рано, в празничната програма за Бъдни вечер той промотира още един нов сингъл по музика и аранжимент на Симеон Сомлев - този път с поп звучене и със заглавие „България“. „Не веднъж съм споделял, че мечтая да се реализирам професионално и извън границите на страната ни. Но иначе съм голям патриот и не бих живял другаде. Затова държах да имам в репертоара си композиция с текст, посветен на родината. И Мариета Ангелова, която пише за мен от началото на кариерата ми, отново ме усети безкрайно точно“, допълва младият Стораро.

През 2015-та Певецът на годината предложи на меломаните цели осем и то все различни проекта: от баладата „Душа“, през петте динамични тотални хита - „Бум“, „Железен“, „Джале, джале“ и дуетите „Блокиран“ (с Азис) и „С теб или с никой“ (с Преслава), до „България“ и „Лудо младо“.

А какво си пожелава за 2016-та? „Най-вече здраве, за да мога да работя. Амбицията я имам, а любовта на публиката ми дава сили и кураж.“

Фотограф: Хари Доладжаков