За малко повече от месец най-новият клип на Фики, “Вертолета”, е все по-близо до внушителната цифра от 7 000 000 последователи в официалния канал Planeta Official в You Tube.

Звездата на телевизия “Планета” не крие радостта си от постигнатия успех на своето лятно парче.

“Мега щастлив съм, че хората постоянно “repeat”-ват и споделят в социалните мрежи новия ми клип. Както написах във Фейсбук и Инстаграм, феновете превърнаха в реалност това, за което само можех да мечтая в деня на пускането на песента”.
Многобройните почитатели на Фики също не пестят суперлативи за проекта “Вертолета”.

“Супер яка песен, браво!”, “Това е най-хубавата песен, която съм слушал досега!”, “Най-хубавата песен на Фики е “Вертолета”!



Признанието за изпълнителя дойде и от месечната класация “Планета Топ 20” за месец юни, в която “Вертолета” се позиционира директно на второ място.

Фики е един от изпълнителите, които се радват на любовта и обожанието на многобройни почитатели. Те се опитват да го изненадват всеки ден с оригинални подаръци и жестове, които го карат да продължава да твори хубава музика. Вече има мода “Фики” в маникюра, в протектори за телефони, медальони, спално бельо, а една от най-смелите негови фенки, дори си е направила татус с името на своя любимец.



Независимо от всички тези мили жестове, Фики е здраво стъпил на земята е следва своето мото:

“Винаги вярвай на инстинктите си. Прави каквото чувстваш, че е правилно!”.