Фики най-накрая реши кога да замине на сватбено пътешествие. Новоизлюпеният младоженец и неговата половинка Гюлджан ще се отдадат на страст и романтика по Коледа във Франция.

След сватбата си синът на Тони Стораро се пръска от участия и почти няма време за любовта на живота си. От натоварената си програма той е премахнал ангажиментите си за две седмици, които да прекара с Гюлджан.

Във Франция семейство Стораро ще разгледа забележителностите на Париж и Френската Ривиера. Фики вече планира всичко по сватбеното си пътешествие. Той смята да поглези булката си Гюлджан и да я заведе, където тя поиска. Госпожа Стораро държи да посети "Дисниленд", тъй като това й е мечта от малка. Когато Фики научава, той веднага решава една от спирките им във Франция да бъде увеселителният парк.

Първоначално семейство Стораро планира пътешествието да бъде, след като Гюлджан роди, но явно младоженците са сменили мнението си. В момента половинката на Фики е в ранна бременност и още може да лети и да се весели. Гюлджан ще има възможността да се качи на всички влакчета в огромния увеселителен парк.

Почвиката на двойката е подарък от кумовете им Галена и Галин. "Много се развълнуваха, защото и двамата не са били в Париж", признава колежката на Фикрет.

Веднага щом се завърнат от почивката, Фики ще хукне по участия. По Нова година изпълнителят е затрупан с работа, а и хонорарите му се вдигат двойно, че и тройно заради празника.

Фики и Гюлджан очакват момче, което ще кръстят Тунчер, на таткото на изпълнителя, пише "България днес". Двойката вдигна запомняща се сватба, като на нея присъстваха почти всички от чалга средите.