Фики Стораро и любимата му Гюлджан ще изкарат медения си месец в Париж, но чак след като се роди синът им, научи „Монитор“.

Съпругата на изпълнителя на “Пате“ е бременна в петия месец с момченце, което ще се появи около рождения ден на татко си – 3 март. Воаяжът до френската столица е подарък за младоженците от кумовете им Галена и Галин, които подкрепиха старта на семейния им живот и със солидна сума в плик.

Във финикийски знаци се измерваха и даровете на сериозен процент от гостите, уважили светската сватба на годината в столичен хотел. Бащата на Фики – фолкидолът Тони Стораро, им остави апартамента, в който вече живеят, както и кола последен модел за снахата. Автопаркът на влюбените се увеличи и с още едно луксозно возило, чиито ключове връчиха бабата и дядото на булката с пожелание да пътуват комфортно, като им ходят на гости в Белгия.

Есил Дюран и Кали бяха единствените представители на лекия жанр, които не изразиха симпатиите си към младоженците във валута – преквалифициралата се в моден дизайнер певица им взе красив предмет за дома, а изпълнителката на „4-4-2“ ги зарадва с червени гривни със златни сърчица.

Фики и Гюлджан са заедно от две години и половина. Влюбват се от пръв поглед на негово участие с Галена в Брюксел. „Само като я видях и си казах:

„Това е моята жена!“ По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото чувство и е била категорична, че иска да бъда неин съпруг. Гюлджан ме плени най-напред с усмивката си. След като я опознах, разбрах, че е много добър човек и си допадаме като характери
допълваме се. Мисля, че тя е перфектната жена за мен! Първата крачка я направих аз. Разменихме си телефонните номера и й писах”, споделя Фики пред сп. Love Style.

С Гюлджан не са започнали още да пазаруват дрешки за бебето.

„С Гюлджан решихме да го кръстим на баща ми Тунчер, но ще го наричат като него Тони. Искам да имам момче и момиче. Скоро ще започнем да правим стаята на бебето, тя ще е подарък от моите родители и ще е в синьо. Все още не сме купили нищо. Голямата ми мечта е, както баща ми се гордее с мен, така и моят син да ме радва някога. Искам да бъде много добър певец и да надмине нашите успехи с татко”, надява се Стораро-младши.