Нашумелият чалга певец Фики отпразнува първия си милион.

Само за 3 години работа наследникът на Тони Стораро е успял да заработи повече от милион лева приходи, благодарение на стотици ангажименти в нощни заведения, участия в реклами, както и от продажба на албуми.

Стораро-младши се появи на фолк сцената през 2013 г., като още с първата си песен, дуетът с колежката му Галена, изгря ударно звездата на смуглия изпълнител. В рамките на няколко месеца чалга сензацията се превърна в един от най-желаните певци в тематичните заведения.

Ако останалите изпълнители в началото на кариерата си е трябвало да правят компромис със себе си, пеейки за жълти стотинки, Фики започна ударно с хонорар от 3000 лева. Всяка следваща песен на мургавелкото обаче покоряваше класациите и така само за година мизата му набъбна до 5 бона - тарифа, срещу която поемат ангажименти утвърдени звезди като Ивана, Глория и Галена, работили по 10-15 години за „едното име красно".

Въпреки младостта си, Стораро се оказа далновиден и работлив. Яхнал гребена на вълната, той впрегна всичките си ресурси да работи безспирно и за няколко месеца успя да се утвърди като един от най-желаните изпълнители в бранша, запълвайки графика си с по 25 участия месечно. Така Фики инкасираше в „Пайнер" по около 100 000 лева месечно, от които по договор му се полагат половината, или чистата му годишна печалба възлиза на малко над половин милион лева.

В сметките обаче не влиза един солиден дял от приходите на Фики, който не е константа, но за сметка на това нито се облага с данък, нито се оповестява на когото и да е - бакшишите. Средно на вечер хитмейкърът пъ