Фолк певецът Фики Стораро проговори за нападението срещу него и Гюлджан, което се случи неотдавна. Според думите му, той не се е изплашил, а и никак не му било трудно да повали единия от нападателите си на земята.

"Не разбирам смисъла на цялата ситуация. Никому нищо лошо не съм направил. Единственото обяснение, което имам е, че е от завист. Но завистта не е довела никого до нищо хубаво. Аз съм дълбоко вярващ човек. Вярвам, че Бог вижда постъпките на всеки и идва ден, когато съди и раздава справедливост“, казва Фики пред „България Днес“.

Митака баджанак с Фики

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro) on

Той отрича да ходи с охрана, както се писа в жълтите медии. „Най-вероятно са ме видели с мой приятел, с когото тренираме, а в дискотеките е нормално да има охрана“, разяснява изпълнителят. Фики определя като „Плод на нечие силно въображение“ слуховете, че е нападнат с цел сплашване заради предполагаема връзка с Преслава.

FASHION POLICE! Фики удари дъното с моден кич

HotNews припомня, че се появи и версия, че певеца се опитва да си прави пиар с нападението, което е плод на неговото въобръжение. Кариерата на Фики в последната половин година е доста позаспала. Публиката по участията му е рехава и това много притеснява сина на Тони Стораро, който бързо се вля в шоубизнеса, но е на прага да го напусне, ако не направи голям хит и той да не е дуетно парче.