В куриозна ситуация е попаднал Фики Стораро съвсем наскоро, научи HotArena.

Момиче позвънило на младия певец, а той дори не се сетил кое е. Оказало се, че са спали заедно само преди няколко седмици, но изпълнителят нямал никакъв спомен от креватното им забавление.

„Фики въобще не си спомня с коя си ляга. Всяка вечер е с различна”, твърдят хора от обкръжението му.

Младият Стораро редовно получавал снимки и обаждания от момичета, с които е прекарал по една нощ, но много често не помнел нито имената им, нито къде ги е срещнал, нито дори лицата им. Веднъж дори го щракнали с едно от тези момичета и го показали по телевизията като новото гадже на певеца. Когато видял фотоса, той даже не се сетил, че някога в живота си е виждал това момиче.

„Той е на 21 години и има много фенки. Естествено е, когато е заобиколен от толкова жени и няма сериозна връзка, да не помни всички, с които си ляга”, смятат колеги на Фикрет, които не крият, че му завиждат за възможността да се възползва максимално от положението си на звезда.



Певецът не подбирал много с коя си ляга. Стига да го хване в настроение, почти всяка фенка можела да се наслади на ласките му, твърдят негови близки. Именно на това негово голямо сърце се дължал и огромният му списък с креватни завоевания, в който се носят слухове, че фигурират дори звезди като Преслава, Галена и Анн Джи. 

Говори се, че той даже е баджанак с баща си Тони Стораро - и двамата преспали със Софи Маринова.