Фики е специален гост в новия брой на предаването “Звездно”, за да представи новия си клип "Ако искаш".

Певецът искрено се надява новата му песен, която е много различна от всичко правено досега, да допадне на аудиторията.

“Обичам да експериментирам и с песните, и с визията си. В “Ако искаш” се представям в друга светлина и мисля, че се получи доста добро парче, което има голям потенциал да се хареса на публиката.”

Фики споделя, че идеята за клипа е изцяло на режисьора Георги Марков и искрено му благодари за интересния сюжет и видеореализация. Певецът вече мисли за новите си проекти и разкрива, че неговата цел е в най-близко бъдеще да направи много различни песни.



Водещата Петя Костуркова не пропуска да пита Фики и кога се очаква дуета му с Галена, за който вече са говорили в “Звездно”.

Певецът не се обвързва със срокове, защото неговата колежка е тази, която движи проекта. Фики издава, че песента е балада, а аранжименът е на Даниел Ганев.



“Очаквам с нетърпение да снимаме клипа, защото нашите проекти с Галена винаги са имали успех. Когато с нея се съберем на едно място, в една песен, това се харесва на хората. Надявам се и новата песен да успее да докосне сърцата им.”

Финалът е запазен за едно искрено пожелание от едно момче с голямо сърце.

“Аз мисля, че трябва да бъдем добри, не само по празниците, а всеки ден, защото животът е кратък и човек винаги трябва да се чувства доволен от себе си, да се чувства щастлив и да обича своите близки хора и да ги цени. Следвайте мечтите си и всеки ден дерзайте за това.”