„Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота си за музиката. Музиката е моята страст завинаги. Гледам да съм скромен, да не обиждам никой човек. Винаги съм криел, че съм чувствителен”, това сподели Фики Стораро пред Мариян Станков–Мон Дьо в „Неделята на NOVA”.

Певецът сподели, че въпреки ранимата си душа, се старае да бъде силен и да се справя с трудностите. Като най-тъжен момент в кариерата си Фики определя негативните коментари за албума му „Is this love”.

„Тогава се почувствах много наранен и обиден. Мислех да се откажа от музиката, да се захвана с нещо друго. Споделих го с моите родители - че съм много наранен, много разстроен. Не се чувствах спокоен, не знаех как ще издържа на целия негативизъм. Баща ми тогава ми каза: „Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко”. Много се радвам, че винаги е бил до мен”, сподели Фики.

Певецът сподели, че коментарите, които са му казвали да се откаже от кариерата си дори са предизвикали сълзи в очите му. Песента има и българска версия, но не е факт, тъй като Фики смята, че така ще „бърка в стари рани”.Пред Мон Дьо певецът обеща да й вдъхне нов живот и тя да излезе в ефир.