Фики беше гост в “Шоуто на Слави” в края на изминалата седмица.

Въпреки, че водещият го познава от 10-годишен, когато при гостуване на баща му, малкият също се качил на сцената и запял един от хитовете му, сега, след като завърши музикалното училище “Любомир Пипков” и стана Певец на годината, изпълнителят на “Пайнер” направи първото си самостоятелно участие в едно от най-гледаните телевизионни предавания в българския ефир.

Слави Трифонов го накара да запее поп и после фолклор. Фики не се затрудни с нито една от двете задачи и демонстрира богатите си гласови възможности с части от песните “I Just Call To Say I Love You” на Стиви Уондър и народната “Караджа дума Русанки”. След като го чу, Трифонов възкликна:

“Ти си пеел много интересно, бе... Добре пееш!”

Младият Стораро веднага му върна жеста с:

“И Вие също. Бях на концерта Ви и си мечтая някой ден и аз да бъда на такава голяма сцена”.

Той сподели още, че не се е насочил към поп-фолк жанра заради баща си, а защото тази музика му е в кръвта. Но не изключва възможността в бъдеще да експериментира и с други стилове.

В ефира на bTV Фики призна също, че за много кратко време се е сдобил с голяма популярност и дава всичко от себе си, за да не разочарова хората, които го харесват.

“Това е най-важното – публиката да те хареса. Тези, които се харесват сами, не стигат много далеч”, подкрепи го и Слави Трифонов, пише Planeta.tv.

Водещият одобрява и това, че певецът се занимава със спорт. А той му обясни, че тази негова страст датира още от детството:

“От малък съм запален по кеча. Преди години, когато цялата ни фамилия се премести в София заради работата на татко, молех баба да ме буди, когато по телевизията започнат двубоите на кечистите и ги гледахме всички заедно. От там тръгна всичко”, откровено сподели Фики.

Фики представи и новата си песен „Железен“, като обясни, че в случая в нея той е железният.