На сватбата на Фики и неговата избраница Гюлджан е посветен новия брой на предаването на телевизия “Планета”, за което тайни няма.

Броени минути преди началото на тържеството, младоженците застанаха пред камерата на “Звездно”, за да споделят своите емоции в този толкова специален ден. Фики казва, че е много щастлив, защото е намерил точния човек. Той е убеден, че това е най-хубавото нещо в живота на всеки. Красивата булка също признава, че е обичана и щастлива с Фики. Тя се гордее с него, но и мъничко го ревнува.

“Да, нормално е, когато човек обича – ревнува. Разбира се, всичко трябва да е в границата на нормалното. Трябва да ме подкрепя, защото знае много добре каква е моята професия и какво се изисква в нея. Тя вижда колко много я обичам, както и аз виждам обичта в очите й. Тепърва трябва да се развиваме заедно, защото все още сме много млади. Трябва да си покажем един на друг, че можем да се подкрепяме винаги”, разкрива Фики.

Младоженците бързат да споделят и прекрасната новина, че само след 5-6 месеца ще стават родители на момченце. Те не крият, че това ще е най-големият подарък в техния живот досега. Певецът вярва, че тепърва ги очакват още такива подаръци, защото когато човек прави добро, то винаги се връща. На коментарите, че са прекалено млади за семейство, Фики отговаря, че когато човек намери любовта, трябва да я грабне и да не я пуска.

“Някои хора правят грешка и когато открият любовта, не се доверяват на другия човек и след време поради някакви обстоятелства, се загубват един от друг. Аз се влюбих в Гюлджан от пръв поглед и веднага си казах, че това е моята жена. Имам и доказателство, селфи клипче, което си направих тогава с това признание. Възрастта няма значение, когато човек е готов за семейство и деца, а също и за кариера. Най-важното е да се подкрепяме, а тя ме подкрепя във всичко. Тя е моето вдъхновение. Пожелавам на целия екип и всички зрители на телевизия “Планета” да бъдат живи и здрави, много да се радват на живота, да си обичат децата и да си уважават жените”, са думите на Фики.