Всички, които са били на участие на Фики, знаят, че на сцената той не се ограничава нито стилово, нито пее само песни от своя репертоар.

Тази е и една от главните причини да бъде почти всяка вечер в клубовете и въпреки това да не омръзва на публиката. Неговите собствени хитове, популярни мелодии от Балканите и песни на световни величия стават част от програмата му в България и чужбина.

По случай турнето за Свети Валентин в Белгия, Германия и Холандия, което стартира днес от Брюксел, Фики е решил да разшири още повече набора от песни, които ще представи, като е влязъл в студиото на Даниел Ганев, за да запише няколко свои интерпретации на обичани мелодии от Балканите.

“Харесвам и слушам поп, джаз, народна, попфолк, турска, гръцка, сръбска... – всякаква музика, стига да е хубава. И ми доставя удоволствие да я изпълнявам. Избирам какво да пея според хората, които са дошли да ме слушат. На концертите ни в чужбина идват не само наши сънародници, но и емигранти от съседните на България държави – македонци, сърби. Затова специално за предстоящото мини турне се постарах да подготвя и няколко песни от Балканите”, споделя звездата на музикална компания “Пайнер”.