Само след два дни, на 30 ноември, ще се състои промоцията на дебютния албум на Фики Стораро.

Звездата на “Пайнер” обещава много изненади за присъстващите, като първата от тях е заглавната песен.

Очакванията бяха, че дискът ще е кръстен “Бум” – на едно от емблематичните за кариерата му парчета, а и защото самата му поява на голямата сцена предизвика бум. Певецът на 2014-та и 2015-та година обаче е решил той да се казва Is This Love. Това е името на последния записан сингъл.

Is This Love е международен проект на английски език. Музиката е на известния турски композитор Исмаил Тунджбилек, който е дал позволението си единствено на Фики да направи нов вариант на неговата песен. Текстът е на Рой Хил. Младият Стораро пътува до Истанбул за записа, а финализирането му става буквално броени часове преди албумът да влезе за производство.

Is This Love вече има и свой видеоклип. Фики буквално се влюбва в парчето и се организира да го снима веднага след прибирането си от Турция. С режисьора Люси Иларионов избират изчистена концепция. Използват красивите цветове на гората през есента, където изпълнителят влиза в ролята на разказвач на една история за истинската любов.

Ексклузивната премиера на лентата ще бъде в сряда (30 ноември) от 21 часа едновременно по телевизия Планета, на промоцията в Megami Club – Hotel Marinela и в You Tube.

“Винаги съм споделял, че се надявам един ден да имам световна сцена. Знам, че това не е лесно и не става изведнъж. Но аз работя много и искам да достигам нови и нови хоризонти. Дебютният ми албум е поредната голяма сбъдната мечта”, признава Фики.