Точно в Деня на детето Тони Стораро отвори своя сладкарница, която носи неговото име – Storaro. Звездата на Diapason Records бе поканил много близки, роднини, приятели и VIP гости.

За официалното откриване на заведението в квартал „Княжево“ бе подготвена специална програма с фолклорни танци в изпълнение на виртуозните ансамбъл „Чинари“. Накрая те поканиха всички да се хванат на голямо хоро, което се изви пред заведението.

„Реших да направя откриването с българска народна музика, тъй като много харесвам фолклора. Има прекрасни песни и танци, които винаги и навсякъде трябва да се показват с гордост!“, каза Човека-глас.

Редом до Тони Стораро по време на събитието бе прекрасната му съпруга Валя, както и двамата им сина – Фики и Емо. Сред присъстващите бяха продуцентите Ненчо Касъмов и Виктор Касъмов, Цветелина Янева, Мисис Баба – Дони Василева – автор на текстове на много от песните му, журналисти, роднини и приятели.



Сладкарница Storaro ще работи без почивен ден от 8.00 сутринта до 22.00 вечерта. Ще предлага различни артикули – торти, сладкиши, еклери, баклави и други. Засега никой от десертите не носи звездното име на изпълнител от попфолка.

„Засега са си с обикновени наименования. Може по-нататък да направим нещо специално.“, сподели Тони Стораро. „За нас този бизнес е нещо ново и не знам какво ще се хареса на хората. За начало предлагаме определен брой сладкиши и ще видим към какво ще има интерес.“, довери още певецът.

Тони Стораро сподели, че работата по сладкарницата му е отнело близо година, тъй като има голяма документация, която трябва да се подготви за откриването на такъв обект, а и графикът му с участията е пълен. Ето защо цялото семейство активно помагало в подготовката.

„Благодаря на съпругата ми, която свърши изключително много работа. Нямаше да успея без нейната помощ.“, сподели изпълнителят на „Истината“.

Тони Стораро се надява новото му начинание сладкарница Storaro да има успех и кани всички да опитат от сладките изкушения.

Източник: Signal.bg