„Джале, джале, искам те! Джале, джале, влюбих се!.. Джале, джале, взимам те! Олеле, изгубих се...“

„Джале“ в превод от индийски означава „момиче“. А влюбеният е все по-налагащият се като сексимвол на родната попфолк сцена – Фики Стораро. Бързаме да успокоим всичките му фенки, че това не е факт от реалния живот, а от новата му песен, озаглавена именно „Джале, джале“.

„Парчето е много различно. Този път залагам на нещо нехаракретно за досегашния ми репертоар. Пак го има балканското звучене, но ритъмът е от поп стила. Носи уикална атмосфера – като го чуеш и веднага ти „кипва кръвта“, коментира Певецът на годината.

Клипът също пресъздава „адското парти“.  Проектът е доста мащабен и в организацията и изпълнението му се включват над 150 души. Освен че пее, Фики не спира да танцува в него. А хореографията научава по време на снимките. Самият той споделя, че е следял с периферния поглед репетициите на момичетата от балет Fame и като застанал с тях пред камерите, нещата просто се получили.

„Може би защото се бяхме събрали само хубави хора, заредени с положително настроение и много се забавлявахме по време на работния процес, затова всичко вървеше като по вода – смята изпълнителят на Пайнер. Благодаря на режисьора Георги Марков и целия му екип за перфектно свършената работа!“

За визиите на Фики в новото му видео се погрижи стилистът му – Стоян Апостолов. Гримът е дело на Джулия Ангелова, а косата – на Емилио Стефано.

„Джале, джале“ вече се излъчва в ефира на Планета ТВ и Планета HD.