Преслава е сгазила лука с Фики Стораро! Това се оказа истинската причина за побоя с Бирмата вторник срещу сряда.

Георги Станоев научил за похожденията на бившата му с колегата й и побеснял от ревност. Чашата преляла, когато негов авер му се обадил от столичния клуб, където пайнерите бяха на афтърпарти след наградите на Планета.

Там Преслава си позволи фриволно поведение с Фики, който под въздействието на алкохола я целунал уста в уста пред всички.

Нататък историята е вече позната – Бирмата нахълтал в заведението в 4 сутринта сам, без охраната си и налетял на сина на Тони Стораро. В яростта си избил единия зъб на Фики, веднага след което гардовете на заведението го изкарали с шутове, писа Всеки ден, цитира hotarena.net. Преслава също го отнесла в ръкопашния бой, като й разбили носа.

*Бирмата и Преслава

Пред клуба боят станал брутален и в крайна сметка всичко завършило в Пирогов.

Запознати винят Преслава за цялата история. Според тях певицата е направила напук на бившия си, знаейки какви ще са последствията.

„Бирмата страшно много се влияе от слухове и интриги и полудя, като чу, че Преслава спи с Фики. Казали му също, че през Стораро са минали и колежката й Галена и още някои чалгарки от димитровградската музикална компания. Така Станоев си направил извода, че е възможно сред тях да е и Преслава, и просто откачи“, обсъждат събитията от последните дни фолк браншовици.

Ден след инцидента, близки до певицата твърдят, че тя изглежда и звучи много добре. Според нея не се е случило нищо кой знае какво. Дори отишла на снимки за новия си клип.

*Преслава се гушка с Фики на партито