Фики безспорно е един от новите секс символи на България и то не само заради атрактивния му външен вид, а и заради уважителното отношение, което проявява към всички.

Поредното доказателство за това беше на женския празник, 8-ми март. По време на участието си в клуб БИАД, освен многото поздрави с песни към нежната половина от присъстващите, Певецът на 2014 и 2015 година подари по една роза на всяка дама в препълненото заведение.

За да празнува с него беше дошла и майка му Валя, която младият Стораро поздрави още в началото на деня със снимка и послание във Фейсбук.

“Много често в интервюта ме питат дали има специална жена в живота ми. Да, има и това е майка ми! Мамо, благодаря ти за всичко, което си направила и продължаваш да правиш за мен! Обичам те!”, написа той.

Тези мили думи предизвикаха хиляди харесвания и коментари от неговите почитатели. Освен всичко друго, те още веднъж показват, че сърцето на красивия изпълнител на Пайнер все още е свободно – добра новина за хилядите фенки, които въздишат по него.

Източник и сн.: Planeta.tv