От аполонското тяло на титулования като певец на годината Фики Стораро няма и следа, видя ПИК.

Певецът е наддал близо 10 килограма за три месеца и явно е уволнил стилистите си, сочи последното му представяне на сцената на концерта по повод 15-тата годишнина на телевизия "Планета".

Любимецът на тийнейджърите, който още с изгряването си като звезда в чалгата, беше обявен за секссимвол меко казано се е запуснал. Явно нощният живот и многобройните участия вече са оказали влияние на младия Стораро и той е преустановил редовните си тренировки. "Фики много се блъскаше с химия. Като е спрял препаратите и тренировките, резултатът не е закъснял", шушукат във фитнес средите.

Въпреки че се беше постарал да скрие шкембето с широка тениска, фрапантната промяна във физиката му не остана незабелязана. Дори и най-заклетите фенки на Стораро сбърчиха носове и не скриха разочарованието си от мощните телеса, които е налял изпълнителят.

Независимо от критиката по повод външния му вид обаче, чалга идолът повдигна настроението на публиката в "Армеец", заливайки феновете си под сцената с вълна от балони със собствения си лик.



"Фики е най-големият - освен в преносен, вече и в буквален смисъл, но ние феновете му вярваме, че ще се вземе в ръце. Независимо от всичко ние сме зад него и го подкрепяме", споделиха екзалтирани почитателки на изпълнителя след концерта.