Фики Стораро хвърли в траур фенките си, след като абсолютно изненадващо предложи брак на най-добрата си приятелка от своето детство - Гюлджан.

Според информатори, щастливото събитие е преминало в тесен семеен кръг в Германия. Преди няколко дни Фики и Гюлджан, заедно със семействата им са отпътували от България, тъй като младият Стораро има турне в Белгия, Германия и Холандия по случай Свети Валентин.

Късно снощи в профила на певеца се появи видео от ритуала, при който годеницата му получава своя пръстен. На заден план се вижда майката на Фики, Валя, която сияе от щастие и държи в ръцете си плик, в който по всяка вероятност има подарък за снахата.

Видеото бе придружено от клетвата на Фикрет: "Обещахме си да се обичаме до живот! Обичам те, мое щастие, моя любов!!!".

ПИК се сдоби и със снимки от партито по случай годежа. На една от тях бъдещите младоженци разрязват торта под формата на сърце.

Булката на Фики е родом от Търговище, като с него я свързва дългогодишно приятелство. Семействата им са близки още от времето, когато Сторарови са живеели в Шумен, разкриват източници.

"Фики и Гюлджан се знаят от деца и си останаха много близки, дори след като той стана известен", коментират те.

С годежа си певецът успя да изненада всички. Само до преди месец той твърдеше в интервюта, че от две години има страстна връзка с известна певица.