Сладкарница Storaro се оказа тясна да побере всички почитатели на Фики, които вчера бяха дошли специално, за да се видят със своя любимец, да си вземат автограф и да се снимат с него.

Това е първият официален фен клуб на звездата на "Пайнер" от началото на професионалната му кариера, която стартира преди три години.

„Исках дебютният ми албум да стане факт. Освен това сега е най-подходящият момент, около коледните празници, когато именно е времето за срещи с приятели и любими хора“ - коментира изпълнителят на „Is This Love“.

Албуми имаше за всички от сърце. Освен че обложката красеше тортата, с която Фики почерпи своите гости, той подари на всеки един от тях компилацията от три диска (две CD-та и едно DVD) и календар за Новата 2017 година. И не отказа да сложи подписа си навсякъде, където го помолиха, дори и по телата на почитателките си.

Купонът беше гарниран с голяма доза от хитовете на двукратния носител на приза „Певец на годината“ и караоке част, в която присъстващите го поздавиха със своите изпълнения на неговите песни.

Фики неведнъж е споделял в какво сплотено семейство е отраснал и това си пролича и този път. Родителите му – Човекът глас Тони Стораро и съпругата му Валя, също бяха в сладкарницата, за да споделят със сина си емоциите от този незабравим за него ден.