Пищна сватба готви фолкпевецът Фики! Черноока тайнствена хубавица на име Гюлшан е бъдещата съпруга на фолкзвездата, съобщава столичен всекидневник!

Фамилия Стораро вече плануват детайлите около щастливото събитие, което ще се проведе идното лято. Очаква се сватбата на фолкаджията да надмине стократно лъскавия абитуриентски бал на Фикрет от преди няколко години.

Над 200 гости, голяма част от които звезди от лекия жанр, скъпарски ястия и луксозни напитки ще представлява най-важният ден в живота на Фики. Човекът глас Тони Стораро се е зарекъл да пее на сватбата на сина си и е един от най-развълнуваните за събитието.

"Любов!" - кратко и ясно призна чувствата си изпълнителят на "Издислав", пускайки в мрежата общ фотос с любимата си Гюлшан.



Коментарите от близките на Стораро не се забавиха. Всички са във възторг от връзката му с чаровната брюнетка.

"Браво! Тя е прекрасна! Дано я е оцениш и дълго се радвате на любовта си!" - вълнуват се феновете и близки на фолкпевеца.

С признанията си фолкзвездата секна спекулациите около това коя топли кревата на един от най-желаните ергени в родината. Фики е сериозно обвързан и влюбен до уши в избраницата си.



Запознати издават, че между Гюлшан и Фики отношенията са сериозни и връзката им не е обикновена забивка. Семействата на двамата влюбени вече се се запознали и девойката е одобрена от рода Стораро за бъдеща снаха. Фики осъзнавал, че според традициите на рода му той трябва вече да мине под венчило, и смятал Гюлшан за най-подходящата.

Семейството на Фикрет много държеше да има девствена и чиста булка, която да вземе любимия им син. Ето защо след дълго търсене фолкаджията най-сетне им заведе именно такава избраница.



Месец след като сподели в свое интервю, че има сериозна половинка и е намерил любовта на живота си, Фикрет най-сетне показа коя е девойката, спечелила сърцето му. Момичето не е известно в медийните среди, не е фолкпевица или моделка. Гюлшан е симпатично младо момиче, което е с няколко години по-младо от Фикрет.

"Щастлив съм и дано си останем така. Някак си по-личните неща трябва да ги държа далече от феновете и хората, които ме следят. Тя ми е много мила" - това сподели преди месец в телевизионен ефир Стораро-младши, категоричен, че съвсем скоро ще покаже любимата си. Фикрет изпълни обещанието си и преди ден показа половинката си.



След признанията, че има жена в живота си, която скоро ще покаже, клюките гръмнаха, че тайнствената мадама е колежката му Преслава. Слуховете, че са заедно, циркулират в медийното пространство от две години насам.

За никого не е тайна, че Стораро и Преслава имаха кратка авантюра, която така и не прерасна в нещо повече. Интимните им преживявания, които станаха достояние на всички преди време в столичен клуб, предизвикаха гнева на бившия на Преси Жоро Бирмата и чалгарката изяде няколко шамара от бившия си възлюбен. Грозната сцена секна мераците на Фики за връзка с колежката му и нещата между тях бързо приключиха.

Стораро-младши упорито крие личния си живот в тайна. Младият певец държи личното му пространство да остане неприкосновено, но поради големия интерес Фики се принуди да разкрие коя е жената до него.

Преди Гюлшан изпълнителят имаше бурна връзка с друга хубавица на име Жулиета. Къдрокосата красавица имаше мераци да пробие в музикалните среди. Фики я уреди в "Пайнер", но бързо усети, че девойката търси само славата и не е искрена в чувствата си, и я разкара.



Фикрет силно се надява този път да не е сгрешил с избора си. Певецът от край време е притискан от родата да намери жена, за която най-сетне да се ожени.