Преди броени дни синът на Тони Стораро – Фики е имал участие в Гоце Делчев.

След края на изпълненията му със собственика на заведението – бизнесменът Станислав Шапков, видимо пияни, решили да се преместят в хотела на паралията, заедно с две местни девойки.

Жените и Шапков се качили в една кола, а Фики в друга. След няколко метра возилото на мацките се ударило в спряла кола и двата автомобила пламнали, твърди очевидец на случилото се, пише hotarena.net.

Стораро веднага изскочил от своята кола, в която бил с шофьор и озвучител, и се върнал в заведението и осведомил DJ-ят какво е станало, след което музиката спряла. Певецът излязъл паникьосан.

Очевидецът разказва още, че Станислав, който е син на благоевградския бизнесмен Георги Шапков, и двете момичета успяват да се измъкнат от горящия автомобил и поемат в различни посоки.

Собственикът се връща в заведението, взима част от оборота и изчезва, а по сведения на информатора в момента се укрива в Гърция.

От сайта struma.com информират, че една от девойките е дъщеря на висш полицай от Гоце Делчев - Вера Шарланджиева. Другата дама - Лиляна Х. е фризьорка в Гоце Делчев. Заради Шарланджиева веднага бе пуснат слуха, че произшествието ще бъде покрито от полицията и случаят потулен. Според данни от очевидците на онлайн изданието самата Вера е карала колата, но за да не навреди на имиджа на родителя си – приятелката й поема вината вместо нея.

Днес обаче ченгетата официално съобщиха, че водачката на джипа е Лиляна и се е качила зад волана след употреба на алкохол. След удара нейната спътничка Шарланджиева е със счупена колянна става.

*В ляво е Вера Шарланджиева

Ето официалното полицейско съобщение по случая:

На 18.04.2014г. около 04:10 часа, на ул. ”Гоце Делчев” в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „Джип Гранд Чероки”, управляван от Л. Х. /26г. / от гр. Гоце Делчев, излиза в дясно от платното за движение, удря паркиран лек автомобил „Рено Канго”, продължава движението си и се блъска в паркиран лек автомобил „Хюндай Галопер”. Вследствие на станалото ПТП, леките автомобили „ Джип Гранд Чероки” и „Хюндай Галопер” се самозапалват и изгарят.

Водачката Л. Х. не изпълнява задълженията си на участник в ПТП и напуска местопроизшествието, като след проведени, от полицейски служители на РУП-Гоце Делчев, издирвателни мероприятия същата е установена. Направената, с техническо средство проба за наличие на алкохол в кръвта на Л. Х. е отчела наличие на 1, 09 промила алкохол в издишания въздух. Вследствие на инцидента с фрактура на колянна става е пострадала, пътуващата в лек автомобил „Джип Гранд Чероки” В. Ш. /28г./ от гр. Гоце Делчев. По случая е образувано досъдебно производство.