Носителят на приза "Певец на годината" на музикалните награди на "Планета" Фики Стораро стана жертва на жестока гавра, а причина за това се оказа новото му парче "Бум".

Меломаните засипаха с подигравки любимеца на фолк фенките не толкова заради текста на парчето, колкото заради играта и визията му в клипа, пише bliasak.bg.

Най-много подигравки Фики Стораро отнесе заради косата си, тъй като за всички е видно, че той си е сложил дълги изкуствени кичури, с които постига т.нар. прическа "отпред късо, отзад модерно". Това е визия, с която някои от почитателите на лекия жанр се носеха в зората на фолк и която не е актуална от много време.

Другото, за което зрителите се хванаха са танцовите движения, които Фики Стораро демонстрира във видеото. Някои от тях имитират шамари по задните части, което определено буди смях.

И да не забравяме факта, че певецът залага на доста разголена визия в клипа, като навитите му къси панталонки явно насочват към по-наедрелите му крака, постигнати във и извън фитнеса.