Фики Стораро отново се обърна към българския фолклор и записа нещо народно с нов аранжимент. След „Зайди, зайди/ Яно мори“, „Лудо младо“ и микса от „Не казвай, любе, лека нощ“ и „Вземи огин, запали ме“, в последния ден на декември той реализира популярната родопска песен „Девойко, мари хубава“.

Първият запис на песента е през 1951 г., реализиран от лекаря и народен певец от Широка лъка - Костадин Дурев. След това няколко от много популярните и красиви гласове на България като Николай Славеев и Деси Добрева също я изпяват. Сега ще звучи и в изпълнение на сина на Тони Стораро.

В същото време Стораро-младши възроди попфолк хита от миналото – „Хайде, слънце“, с разрешението на неговите първи изпълнители – орк. „Козари“. „По време на моите участия аз никога не се ограничавам да пея само авторските песни, които съм записал и клипирал. Всяко заведение ме кани горе-долу по два пъти в месеца и на хората ще им омръзне да слушат едно и също. Затова се старая да разнообразявам репертоара си постоянно. Искам да давам най-доброто на моите фенове и подготвям много изненади за тях през 2019 г.“, изтъква Фики.