Изпълнителят, който има тяло, за което много хора биха мечтали, продължава да тренира яко.

Фикрет блъска всеки ден във фитнеса и трудът му дава резултат. Певецът е заякнал още повече от преди и вече е голям като огромен гардероб.

Ръцете на Фики са огромни, а като ги стегне, вените му направо ще изскочат. Гърбът и останалите мускулни групи на сина на Тони Стораро също са впечатляващи. Дори и краката на Фики, за които той бра редица подигравки, вече са напомпани.

Дълго време певецът не бе показвал какво е постигнал от усилените тренировки в залата. Наскоро той сподели снимка, от която се вижда, че е най-здравият сред неговите фитнес другари. Облечен в червен потник, който ще се пръсне всеки момент, Фики прилича на истински звяр, докато е в залата.

През голяма част от лятото той си взе почивка от пеенето и се отдал на фитнеса и любимата си Гюлджан. Това явно дава резултат, защото Фикрет е замязал на истински Хълк.

Част от хейтърите на Фикрет го обвиняват, че той взима забранени медикаменти като анаболи. Според тях Фики зоби яко и това е причината той да има внушително тяло.

Анаболите са супер опасни и могат да доведат до редица заболявания, но явно на младия Стораро това не му пука, отбелязват хейтърите на изпълнителя.