Фики Стораро - младата надежда на родния попфолк, сподели със Сашо Диков неизвестни досега моменти от интимния си живот.

Оказа се, че кака е въвела младока в тайните на секса.

"Бяхме една компания момчета и се събрахме с компания момичета. Тя беше там, каза ми, че много ме харесва. И така станаха нещата. Мили спомени", разказа Фики.

Валя, майката на младия певец обаче има твърде консервативни представи за бъдещата си снаха и е непреклонна - момичето, което ще стане законна съпруга на първородния й син, трябва да бъде девствено.

"Аз бях на 16, когато се омъжих за баща му и бях девствена. Нашата вяра ни задължава да мислим така. Така съм възпитала и сина си и вярвам, че той ще спази обещанието си да ни доведе честно момиче", сподели Валя.

*Преслава и Фики в опасна близост на афтърпартито на наградите на Планета

Фики не реши да оспори категоричната позиция на майка си и дискретно замълча. На въпрос дали след наградите на "Пайнер" е имало сбиване между него и гаджето на Преслава - Малката Бирма, Фики отговори: "Купонът беше страхотен. Не бяхме пияни. Бях много щастлив и исках да си прекараме добре. Да, с Преслава се целунахме, но само като приятели - по бузата. После танцувахме. Явно приятелят й беше пийнал повече, но не вярвах, че толкова лично ще приеме нещата. Но не сме се били аз и той, това са измислици", заяви пред "ДикOFF" младият изпълнител.

"Имаше сбиване, но то стана между охраната на заведението и тази на Бирмата. Станало е сериозно меле, но след като ние си тръгнахме. Като дойде към 4 часа Бирмата с охраната си, ние решихме да си тръгнем", допълни Фики.

Той подчерта, че с Преслава са "просто колеги и приятели" и че я харесва като певица и... като жена. "Е, кой нормален мъж няма да хареса Преслава?", попита Фики Стораро.

*Бирмата и Преслава