Гост в новия брой на “Фолкмаратон” е Фики, който е напълно откровен и отговаря на всички удобни и неудобни въпроси, зададени му от водещата Жени Койчева.

Славата вече започва да го притеснява, защото той е много разпознаваем и където и да отиде в него са вперени много очи, а това го задължава винаги, когато излиза навън, да изглежда отлично. Въпреки легендите за неговото релефно тяло, той признава, че напоследък не е редовен във фитнеса. Само преди снимките на нов клип се заема сериозно и тренира по два пъти дневно.

“Винаги започвам деня си с усмивка”, откровен е певецът.

На това го е научила още неговата баба - да започва деня с усмивка и така да увеличи шанса да е усмихнат през целия ден.

“Господ помага на добрите хора. Стига да полагаш достатъчно усилия. Когато си добър човек ти се случват само добри неща”, споделя Фики.



Младият певец е доволен, че където и да е, през целия ден среща предимно ведри и усмихнати хора. За сметка на това в интернет е точно обратното.

“Аз не им обръщам внимание, но майка ми много се впечатлява от всичко, което чете по мой адрес. Тя трудно приема, че човек може да не мисли това, което пише, а просто излива някакви негативни емоции, може би се разтоварва по този начин от своите си проблеми. Но тя е от друго поколение и за нея писаното е вярно”, разкрива Фики и допълва, че той е приел максимата от баща си, че колкото повече те коментират - значи си толкова по-успешен.

Певецът откровено признава, че се старае да отделя време за всички свои почитателки на участията си, за да не останат разочаровани дошлите да го видят и чуят. В момента Фики няма приятелка и си признава че харесва красиви момичета с чувство за хумор, а популярността не помага за създаването на трайни връзки.

“С Азис сме от една зодия, много си паснахме и много добре се сработихме. Идеята за дуета дойде докато бяхме в едно кафе. Той имаше готова мелодия и още там, на масата, буквално за десетина минути написа и текста на песента”, коментира създаването на дуетния хит младия певец.

“За снимките какво ли не се изписа. Показвах му какви движения да прави и разни положения от Муай тай и го ударих неволно. Той ми е като по-голям брат, как ще посегна…”, допълва още Фики.

Той признава, че се радва когато го поканят за дуетен проект и се отзовава с удоволствие. Затова има записани съвместни песни с най-ефектните си колежки - Галена, Андреа, Преслава, Цветелина Янева. Младият изпълнител приема, че това е още една оценка за качествата му като певец.

За дебютния си албум Фики говори вече в сегашно време. През следващия месец трябва да бъдат завършени последните няколко песни и албумът тръгва към музикалните магазини, а може да се насрочва и дата за промоцията. Защото промоция ще има, при това шумна и голяма, за да се съберат всички приятели и колеги на нея. За името певецът все още се колебае, но едно от много вероятните имена е “Бум”, пише planeta.tv.