Образът на Фики Стораро присъства често в „Шоуто на Слави“. Като една от най-нашумелите и най-бързо развиващи се български звезди изпълнителят на годината вече има запазено място в скечовете на предаването, успешно имитиран от актьора Виктор Калев.

В четвъртък(8 октомври) обаче на диванчето срещу Дългия ще седне самият Фики. Това е първото му самостоятелно гостуване там. Преди това е ходил с баща си Тони Стораро през юли 2013 г. Тогава водещият не скри своето удивление от наследника на Човека - глас и се обърна към него с думите: „Тони, не искам да ми се сърдиш, но той пее по-хубаво от теб.“

Две години по-късно, вече като наложено име на българската сцена и един от лидерите по брой клубни участия на месец Фики отива в шоуто, за да представи най-новия си хит – „Железен“, пише signal.bg.

А що се отнася до шегите по негов адрес в актьорските вечери, певецът от каталога на Пайнер е категоричен, че те не го притесняват ни най-малко.

„Аз се възхищавам на Слави и неговия професионализъм и не смятам, че той лично има нещо против мен. Просто такъв е форматът на предаването му. Пък и за да ме имитират, значи съм интересен по някакъв начин“, коментира неотдавна младият Стораро в интервю за ежедневник.