Фики показа гаджето!

За изненада на всички не става дума за някоя млада фенка, която синът на Тони Сторато е забърсал на участие, а за доста по-опитната и небезизвестна манекенка Деси Зидарова, пише в. "България днес".

Макар и още да не са оповестили официално връзката си, все по-често могат да бъдат засечени да интимничат и да се забавляват заедно из столичните заведения в компанията на приятели.



Слуховете из светските среди твърдят, че на Зидарова й писнало от неуспешните й връзки със съмнителни бизнесмени и този път решила да заложи на по-млад и артистичен тип.

С 14 години по-младия от нея се запознали благодарение на общи приятели. За сватовница на влюбените се спряга колежката на Фики - Преслава, пише .

"Деси е изморена от скандалните си връзки, а на него му е приятно, че е с по-опитна и уравновесена жена.'', издават запознати.

Освен типа мъже впечатление прави, че манекенката е сменила и визията си. Деси, която придоби огромна популярност преди години от българския сериал ''Хотел България'', не прилича на себе си. Манекенката видимо е подобрила визията си чрез помощта на пластичната хирургия и не спира да бъде клиент на собствения си салон за красота.

В медиите името й нашумя след жестокия побой, който и бе нанесен през 2009 година, когато двама мъже я нападнаха с бухалки, а тя попадна в ''Пирогов'' със счупена подбедрица, счупено ребро и зъб.

Зидарова има два развода зад гърба си с Веселин Янев, известен като Весо Парцала, който държеше хитовата дискотека ''Ескейп'', както и с разследвания за дрога Михаил Младжов.