Един от най-желаните ергени в момента - синът на Тони Стораро Фики, си хвана ново секси гадже, пише „Всеки ден".

Красавицата се казва Христина Вескова и в момента е един от най-атрактивните и успешни модели на „Ивет фешън".

Фикрет веднага се похвали с новото си завоевание, като побърза да качи снимки на профила си във фейсбук. На горещите фотоси двамата се целуват настървено и изглеждат много влюбени и отдадени един на друг.

Младият изпълнител, който е мечта за хиляди родни девойки, забърсал апетитната брюнетка в столична дискотека, а за да стане заварката, му помогнала лично фолк дивата Галена.

„Христина има преобладаващо ангажименти в чужбина, пътува често до Милано, Истанбул и Варшава, много е зряла за годините си. Познавам я отдавна, обича да бръмчи по столични клубове и дискотеки, като се върне в България винаги идва на мои участия. И двамата са млади, успешни и красиви, а и имам слабост към Фики, искам да е с някое свястно момиче, а тя определено се държи по-сериозно от повечето мацки, с които той излиза и които му се слагат", сипе суперлативи по адрес на новоизгрелия мачо Галена.

Макар да е млада обаче, Христина може да се похвали с внушителна бройка бивши зад гърба си. И то не кои да са. Преди да се хване с Фики, сочната манекенка е топлила леглото на един от най-богатите българи. Преди него е имала краткотрайна афера и с друг виден столичен бохем, чието име също се пази в тайна, коментират запознати.

Вескова хич не си поплювала и приставала само на богати и влиятелни мъже. Моделът се разкарвала из София и със скъпарски джип, марка БМВ, подарък й от бивш любовник, чието име също отказва да разкрие.

„Дано да не е с Фики само защото в момента е желан, атрактивен и известен, а наистина двамата да са си допаднали", коментират близки до отрочето на Стораро, който преди дни отпразнува пищно абитуриентския си бал в компанията на засукани чалга диви от ранга на Преслава.

*Фики е сред най-желаните ергени...