Броени дни след като спечели най-желаните награди за 2014, Фики споделя как се чувства и от кого е получил поздравления след церемонията по връчването на наградите на “Планета”.

“Поздравиха ме толкова много хора и в момента ме държи още тази еуфория и емоция. Това беше уникално чувство, просто е неописуемо, човек трябва да го изпита, за да може да каже какво е усещането. Случи ми се нещо наистина много голямо. За толкова кратко време, за една година, хората да са на крака и да скандират името ти, това е незабравим момент. Благодарен на Господ, на всички хора, които ме подкрепяха през цялата година – моите продуценти семейство Димитрови, родителите ми, целия екип на телевизия “Планета” - всички са толкова мили и добри хора и са ми помагали във всяко едно отношение. Не на последно място благодаря на моите верни фенове, на които успях да им вляза в сърцата. Обещавам, че няма да ги разочаровам и ще им показвам, че съм заслужил тези награди” - казва в "Автограф" той.

Връщайки се година назад, "Певецът на 2014 година" признава, че тези призове са му коствали много труд и много мечти. За себе си казва, че е голям мечтател и прави всичко възможно да постигне това, което иска. Подчертава, че тайничко винаги си е мечтал да спечели в категорията "Певец на годината", но не си е и помислял, че ще стане толкова бързо, само за една година.



С голямо разочарование обаче певецът разкрива, че през изминалата година се е сблъскал със завистта и злобата, попадал е на хора, които не са били искрени с него.

“За съжаление живеем в такава държава, в която има много комплексирани хора. Дори и да им харесва даден изпълнител, те ще кажат, че не го одобряват и ще изговорят куп негативизми зад гърба му. Не мога да си обясня защо се получава така, може би такъв ни е интелектът. Но Господ вижда всичко и рано или късно всичко се връща. Завистта и злобата само могат да навредят на един човек и те се връщат стократно към този, който ги изпитва” - категоричен е хитовият изпълнител.

Фики споделя, че винаги е искал да има големи успехи, винаги се е учил от утвърдените изпълнители и се е стремял някой ден да стигне тяхното ниво. Но никога не е изпитвал лоши чувства към някого и не си е казвал: “Ех, сега как не съм на неговото място...”.

“Това е до възпитанието на един човек и до неговия характер. “Който завижда, не вижда”, народната поговорка го е казала. Така че всеки да следва своя собствен път и да гледа себе си, защото човек сам гради съдбата си” - пояснява той.

Фики ще работи още по-усилено, за да задържи наградата за "Певец". Вече е дошъл моментът, в който да предложи балада на своите почитатели, а след нея ще зарадва феновете си и с по-бърза песен, пише signal.bg.