Любимката на редица тийнейджъри Михаела Филева е забила нов рапър. Певицата се впусна в поредната връзка, преди да е забравила бившия си приятел Павел Николов. За новата афера разкриха последователите й в социалната мрежа, които се натъкнаха на снимки на непознат за тях мъж, публикувани в официалния профил на певицата.

Михаела и Павел сложиха край на 2-годишната си връзка след изневяра от страна на рапъра. В медийните среди дълго се шушукаше кой от двамата е взел съдбоносно решение, като мнозина са на мнение, че брюнетката е била шута на Павел дни след като е разбрала за тайната му връзка. Макара наранена и обидена от поведението на хитовия изпълнител, Михаела не е оставила любовта на заден план.

* Павел и Михаела

В Инстаграм се появиха снимки на мистериозен мъж, който гушка малко кученце, а изпълнителката побърза да премахне фотосите, преди меломаните да се натъкнат на тях. Това обаче не остана незабелязано от най-изявените й фенове, които заподозряха че йоркширският териер е същият, който Павел подари на любимата си преди време, примпоня "Телеграф".

Почитателите на Филева са убедени, че в живота й има мъж, независимо дали става дума за кратко увлечение или сериозна връзка.
В мрежата те споделят, че изпълнителката винаги е щастлива, но този път очите й греят както в миналото, докато бе с Павел. Част от тях очакват съвсем скоро Михаела да представи половинката си официално и да сподели подробности за отношенията помежду им.