Приятели от пръв поглед. Така започва историята на тримата – Филип Аврамов, Даниел Рашев и Петър Калчев.

Театърът е мястото, на което се срещат за първи път и което остава притегателна сила за тях. Обяснението е логично – и тримата са актьори, талантливи актьори, с неподражаемо чувство за хумор и огромна доза харизма.

Виждат се често, но не достатъчно. А като се съберат, става пълна лудница. Затова мечтаят тримата да участват в едно представление. И мечтата им ще се осъществи скоро с подкрепата на . 

Работят върху общ проект ''Утре ще ѝ го кажа'', който всъщност  е моноспектакъл. Филип е в главната (и единствена) роля, Петър е асистент-режисьор, а Дани пък е коректив на текста и фотограф на представлението. Различни, но по своему допълващи се, като истински Bushmills Brothers.

Освен българските лица, глобални ще са холивудската звезда Илайджа Ууд и неговите братя по душа – Джейсън Зволински, Джим Рота и Рей Тексел.

Четиримата се познават открай време, a историята на тяхното приятелство е впечатляваща предвид разнородните им таланти и уникалните им професионални насоки.

Докато Илайджа е отдаден на киното, Джейсън организира събития за Американската музикална академия, Джим e диджей и фронтмен на хеви метъл групата Fireball Ministry, a Рей е международен състезател и треньор по конна езда...

Научи повече за тяхната история тук: