"Дъщеря ми е мое пълно копие", разкри Филип Киркоров за новородената Виктория в първото си изявление пред журналисти.

Според щастливия баща, който е виждал момиченцето си само на снимка, то има кафяви очи и черна коса.

"Ще й посветя целия си живот, а не само една песен", отговори Киркоров на въпрос от "Комсомолская правда". А за традицията да се продават първите фотоси на медиите за много пари, Филип контрира:

"Не, това е западен навик. Там наистина взимат доста, но при нас всичко е благотворително. Ще й направя една фотосесия за себе си. Ден и нощ ще щракам малкото си момиче и ще се радвам".

Виктория, родена в американска клиника, носи името на баба си, майката на Филип, починала преди доста години. След изписването Вика ще бъде настанена в луксозното имение на певеца на брега край Маями. Много холивудски знаменитости имат имоти в района, коментират светските хроникьори. Киркоров е купил хасиендата това лято специално за него и дъщеря му, съобщава в. "Стандарт".

Дългоочакваното бебе на Киркоров е от синеока блондинка, на която той има безгранично доверие, пише Life News. Майката е стара приятелка на Филип.

Тя е рускиня, но от много години живее в САЩ. Николай Басков, колега на звездата, издаде, че Филип не искал да има нищо общо с местните рускини и за това е избрал емигрантката, която била много красива.

След като времето е проверило тяхното бойно другарство, сега вече ги свързва и дете. През зимата Виктория и майка й се местят в Москва, където ще живеят с Филип като истинско семейство. А веднага щом завърши отдавна планираните концерти и снимки за празничните програми, Киркоров заминава за Америка.

Новината за бащинството на Киркоров руският народ узна в неделя вечерта от Канал 1 на националната телевизия. Борис Крюк, водещият на предаването "Какво?Къде?Кога?", съобщи, че кралят на руския поп има дъщеря. Киркоров пък изпълни хит на живо и благодари за поздравленията. За новата си роля Филип се похвали и от сцената, на която се разиграваше церемонията "Златен грамофон". Тогава той взриви залата и мина да приеме лично овациите от публиката.

44-годишният Киркоров многократно е заявявал желанието си да стане баща. Също толкова често се появяваха и предположения в медиите коя ще бъде майка на детето. За почетната титла бе нарочвана неговото протеже и бивша любовница, актрисата и певица Анастасия Стоцкая, която дори той доведе у нас. Друга артистка, с романтичното име Камалия, пък каза публично, че е готова да услужи на Филип с яйцеклетка, ако той поиска, а друга жена да износи бебето.

Информацията за сурогатното майчинство обиколи всички медии. "Аз съм в състояние да имам дете по обикновения човешки начин", опроверга тогава слуховете Киркоров.

След като пристигне в Москва, малката Вики ще участва в тържество за 66-ия рожден ден на Мари, лелята на Филип. Самата тя няма деца и е безумно щастлива от появата на малката внучка, пише news.ru. Тя е обещала и да помага за отглеждането на детето.
Междувременно в къщата на певеца в Москва приятелите му вече носят подаръци за малката. Филип публикува в блога си снимка на отрупаната му врата с цветя и играчки. Може би скоро ще му трябва още един апартамент за армаганите.