"Гордея се, че съм българин", каза Филип Киркоров снощи по време на концерта си в препълнената зала на Двореца на културата и спорта "В. Левски" във Велико Търново.

През сълзи роденият във Варна певец сподели, че все още сънува на български и развя родното знаме. Овациите за него не спряха през цялото време на концерта му, който е част от грандиозния спектакъл "Другой".

В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлини, анимационни и компютърни ефекти, а така също фойерверки и пиротехника.

Сцената на шест нива бе един от най-ефектните моменти в програмата. По време на двучасовото шоуто Киркоров и балетът смениха повече от 20 атрактивни визии.



Руската звезда пристигна за концерта си в старата столица с три тира техника и над 50 души екип, сред които балет, личен диетолог, гримьор, фризьор и технически състав, който изгради супермодерната сцена в ДКС.

Мултимилионното шоу "Другой" е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана от Филип Киркоров.

Това шоу няма еквивалент както по брой на посетилите го зрители, така и по количеството награди, което е спечелило. След премиерата му преди три години в Кремълския Дворец, незабравимото представление са посетили повече от милион зрители в Русия и целия свят.