Руската естрадна звезда Филип Киркоров похарчи цяло състояние за новородената си дъщеря, съобщи сп. „Стар Хит”. Бюджетът на певеца от български произход, който на 26 ноември т.г. стана баща, олекна с 8 млн. долара след като на бял свят се появи наследницата му.

Той купи луксозно имение в Маями, където ще живеят малката и биологичната й майка. За ранчото певецът се бръкнал 5 млн. в зелено. Още 3 млн. долара отишли за нов апартамент в Москва – известният ни сънародник, който живее в баровски блок, купил съседното жилище, което ще бъде обзаведено специално за малката щерка.

Малката Ала-Виктория проплака в най-престижната американска клиника Mount Sinai в Маями и е на първо място по качество на обслужване в САЩ. Там се е родила и дъщерята на Мохамед Али. Поп звездата е платил няколко десетки хиляди долара за услугите на лекарите, пише novini.bg.

Киркоров цели 9 месеца ревностно пази тайната за наследницата си . За това, че певецът чака потомство, не знаел дори бъдещият дядо Бедрос Киркоров. Единствените посветени били Ала Пугачова, любимият й Максим Галкин, дъщеря й Кристина Орбакайте и нейният съпруг Михаил Земцов. „За раждането на Ала-Виктория научих от пресата и веднага изпратих на Филип СМС: „Добре дошъл в клуба на родителите”, разказа Орбакайте. „У нас в България така е прието – има суеверие да не се говори за детето, докато не се роди, затова не се сърдя на Филип, че скри от мен дългоочакваното събитие”, разказа Бедрос. В отглеждането на малката принцеса помага сестра му Мари, която също живее в Маями. „Тя няма свои деца и внуци и изцяло се е отдала на малката Ала”, сподели щастливият дядо.