Филип Киркоров повлече крак с купуването на скъпи имоти по Черноморието.

Той даде пример на доста свои руски колеги, но историята не завърши с хепиенд. Новодомците тръгнаха на война с управителите на луксозен комплекс и ги заплашиха със съд, тъй като това, за което са платили, няма нищо общо с действителността.

Киркоров напазарувал цели 14 жилища, а едно от тях искал да даде на бившата си съпруга Алла Пугачова.

"Ако знаех, че пред жилището ми с изглед към морето след няколко години ще започне строеж и че ще трябва да се събуждам от грухтене на свине, щях десет пъти да си помисля, преди да купувам! Да не би да ви приличам на луд?", казва пред "Комсомолска правда" Филип Киркоров.

"Отказвам да плащам космическите сметки за обслужване на апартамента! Къде се е видяло такова чудо - 7000 евро? И за какво? Задето в района мирише на канализация, а децата страдат от стомашно-чревни инфекции?" - гневи се руската певица и актриса Лолита Милявская.

"Когато не сме били в жилищата си, в тях са пускали, без да ни питат, квартиранти!" - разказва синът на певицата Надежда Бабкина - Даниил Заседателев. "Даже не са си направили труда да почистят хладилника. Влизаме си в нашия български апартамент и намираме в хладилника храна, а в стаите - мръсотия!, ядосва се руснакът, пише в. "Новинар".