Цялата ми съдба е една редица от мистични събития, които не могат да бъдат описани.

Дори да бъде написана книга. Ето и тази вечер е много специална. На 29 юни ми се роди син! Този концерт никога няма да го забравя, тази топла, добра новина дойде часове преди изявата ми!

Така Филип Киркоров шашна хилядите си фенове, които се събраха вчера в зала №1 на НДК.

Според източници момченцето тежи 4.2 кг. и е високо 58 см.

Руската телевизия „ORT" пристигна спешно в София, за да отрази добрата новина.

„Това е невероятно вълнуващо и има огромно значение за мен. Концертът е в града, където е погребана майка ми. И именно тук аз узнавам щастливата новина, че ми се е родило второ дете! Не можете да си представите как преливам от радост. Благодаря на Всевишния за това!", са думите на Киркоров.

Певецът не разкри нито как ще кръсти новата си рожба, нито коя е майката.

След концерта звездата и певците Катя и Здравко от дует „Ритон" дадоха интервю за Би Ти Ви, в което споделиха стари спомени.

„За пръв път на гости на Филип отидохме когато майка му беше още жива ,той беше много млад, направи ни цял спектакъл около един час с папионка и фраг", разказа Катя.

„Когато се разделяме на гарата много сме тъжни, липсват ми такива приятели в Русия, нямам такива близки, всички са еди жаби, няма с кого да споделям клюки", шеговито каза Киркоров.

„Утре (днес) ще отида на гроба на майка ми и ще й оставя всички цветя от моите почитатели, след това веднага отивам в Русия за едно много важно събитие, но не мога да ви кажа какво", не изневери на мистичната си същност певецът.

Очевидно за Киркоров е станало навик да съобщава подобни новини на голямо музикално събитие, защото така заяви и за появата на бял свят на дъщеря му. Тогава беше при връчването на наградите „Золотой граммофон", сега в началото на първия му концерт от зрелищното шоу "ДРУGOY" в родината му България, отбелязва eg.ru.

През февруари т.г. Киркоров докара от САЩ дъщеря си, а през април й направи пишно кръщене, на което се събра целия руски светски елит. Ала Виктория е кръстена на бившата на негова съпруга Алла Пугачова и на покойната му майка.