Филип Киркоров, който не отстъпва титлата крал на руския поп повече от 10 години, идва през лятото в България за 4 грандиозни концерти в София, Пловдив, Варна и Бургас, по покана на компания "Degris".

Звездата ще представи своето ново, мултимилионно шоу "ДРУGOY", сравнявано по мащабност, пищност и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага, както и песните от последния си едноименен албум.

Само за година в живота на мегазвездата настъпиха огромни промени, а 2011-та се превърна в най-щастливата за Филип Киркоров, който стана баща. Изпълнителят споделя, че всички песни от новия диск "Другой", включени в уникалния шоу-спектакъл, с който ще го видим през лятото у нас, посвещава на малката си дъщеричка Алла-Виктория. Така ще бъде и с всички песни, които ще създава занапред в кариерата си, а най-новата сред тях, озаглавена "Алла-Виктория", Филип Киркоров изпълни за първи път пред публика след църковния ритуал за кръщенето на малката принцеса преди месец в Москва.

По време на националното лятно турне на Филип Киркоров у нас, освен на шоу с впечатляващи специални ефекти, оригинални костюми и спираща дъха хореография, българската публика ще може да се наслади и на завладяващите мелодии, част от новия троен албум на краля на руския поп "Другой". Той се състои от три диска в различни стилове – ретро, поп и етно, както и концертно DVD. В тях са включени любими на всички фенове песни, както и нови парчета като "Мое личное дело", "Мне не жаль тебя", "Ты все увидишь сам", "Любовь без любви", "Снег", "Верните мне крылья" и "Я так люблю тебя". Двучасовата бляскава шоу-програма "ДРУGOY" е най-скъпата, най-зрелищната и единствена по рода си, създавана някога от Филип Киркоров. Турнето на руската мегазвезда ще премине през София, зала 1, НДК (29.06), Летен театър Пловдив (30.06), Летен театър Бургас (2.07) и Летен театър Варна (5.07).

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, можете да откриете в мрежата на EVENTIM и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас. Организатор на концертите – продуцентска компания DEGRIS.

Националното лятно турне на Филип Киркоров в България 2012, се осъществява с медийната подкрепа на БГ Радио, Радио Веселина, Радио Романтика, Радио Bravo, Радио Power FM, телевизия BBT и национална информационна агенция БГНЕС.