Остават броени дни до началото на лятното турне на Филип Киркоров в България, с новото супер-шоу за милиони "ДРУGOY".

Най-зрелищното и пищно турне, правено от руската мегазвезда у нас ще стартира с концерт в София в зала 1 на НДК (29.06), и ще продължи с изяви на сцените на Летен театър Пловдив (1.07), Летен театър Бургас (2.07) и Летен театър Варна (5.07).

Филип Киркоров ще пристигне в столицата по покана на компания "Degris", придружен от своето протеже - украинската поп-звезда Ани Лорак.

Красавицата ще вземе специално участие в четирите концерти, по време на обиколката из страната. Изпълнителите ще кацнат в София на 29-ти юни в полунощ, с частния самолет на Киркоров от Москва.

Филип Киркоров и Ани Лорак ще разполагат с президентски лукс в хотел "Шератон" по време на престоя си в София. Oрганизаторите са предвидили в графика на звездите официална вечеря за целия екип на шоуто и техните най-близки приятели от българския шоубизнес.

След концерта в зала 1 на НДК, Киркоров ще бъде посрещнат от екипа на единствения по рода си елитен частен  клуб в България с грижливо селектирани членове - "The Residence Exclusive Club".

Домакините ще осигурят удобства за краля на руския поп от най-висока класа и ще предложат изискан интериор и кулинарна виртуозност, съизмерими с най-елитните ресторанти в света. Част от богатото меню ще включва - студено предястие "Амюс Буш", пролетни рулца, гъши дроб с крем от млечна царевица, телешко филе на грил с песто сос и трюфел олио, агнешки котлети на тиган, Арлекино зеленчуци и др.

Специалното кетъринг-меню за екипа и балета зад кулисите на шоуто в НДК, ще включва леки, здравословни храни - салати с морски дарове, фрешове и зелен чай.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, са пуснати в продажба в мрежата на EVENTIM  и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.