Филип Киркоров ще изнесе четири грандиозни концерта в България в края на юни и началото на юли.

Певецът с български корени ще представи за българската публика спектакъла "Другой". Първият концерт ще бъде в Бургас на 28 юни, на 30-и ще зарадва почитателите си в родната му Варна, Велико Търново на 2-и юли, грандиозният финал ще се състои в София на 5-и юли в НДК.

В студиото на "Усещане за жена" повече за концертите разказа организаторът им за България Виолета Гермашевска. Тя издаде, че руската суперзвезда има страшно много изисквания за концертите си по света, но специално за България подхожда сантиментално и дори прекъсва специалната си диета, за да се поглези с традиционни български специалитети. Предвидил е почивни дни между датите, за да се разходи в морската столица.

Спектакълът "Другой" е грандиозна продукция със сцена на шест нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип на 360 градуса в метална центрофуга, която наподобява космически модул. По време на концерта има дори фокус, при който Киркоров изчезва и се появява и дори организаторите на концерта му не знаят тайната на магическата илюзия. Спектакълът се прави от екип от 60 души. Танцьорите му сменят 20 визии. Продължителността на концерта е цели 3 ч.

Шоуто носи идеята за позитивната промяна в живота и в творчеството на Киркоров. Бащинството е една от причините за поредната му метаморфоза. Двете му деца са родени от сурогатна майка, но той се грижи с пълна отдаденост за тях, разбира се, с помощта на бавачки и роднини.