Филип Киркоров си развя срамотиите на сцената по време на концерта, посветен на 45-годишнината му.

Поклонниците му направо припаднали, виждайки го в шотландска пола, а сетне и да мята килта си и да демонстрира какво бельо носи. Този неочакван стриптийз смутил най-вече зрителите от първите редове.

В рамките на клюката се говори, че почитателки на Филип закривали очите на децата си, за да не гледат как Киркоров подскача и се кълчи полугол в шотландския си репертоар, пишат от kliuki.bg.

По случай 45-годишнината си Киркоров уреди концерти в Москва и Петербург. Той нямаше всъщност как да удиви публиката, тъй като показа програмата, вече изпълнявана в Москва през ноември 2011-а. По време на заразителния танц на финала на шоуто младият татко внезапно повдигна шотландската си пола, с която изпълнява част от номерата си в шоуто „Друдоу”, и срамотиите му лъснаха пред цялата зала.

Със същия спектакъл Филип идва в България на 29 юни. Родната преса вече отбеляза, че шоуто изобилства със запомнящи се сценични атракции. Киркоров пее в огнен кръг, извисяващ се над сцената, и по време на изпълненията си сменя 20 дизайнерски костюма. Шотландската поличка е апотеозът на превъплъщенията му. В интерес на точността, Киркоров нарушава традицията на килта. Емблематичните шотландски полички са били носени без гащи, каквито Филип, оказва се, все пак не пропуснал да си нахлузи.