Финалът на Байландо ще събере на сцената на благотворителното предаване мечтатели, жури и хореографи.

Тази вечер, зрителите на Нова телевизия за последен път ще могат да видят своите любимци на сцената на шоуто от 20:00 ч.

В три кръга единствено зрителите ще могат да оценят изпълненията на участниците, като след всеки ще отпада по един от тях.

По време на цялото предаване четиримата мечтатели ще разчитат на пълна подкрепа от журито, което този път ще бъде на сцената до тях, за да подкрепи каузите на финалистите.

Така докато Нели Рангелова и Венци Миланов ще пеят „Писмо до татко”, Татяна Лолова ще рецитира част от текста, който е на Михаил Белчев.

Уникално завръщане към сцената ще направи Нешка Робева. С етно ромски танц тя и нейните танцьори от NeshkaArt ще танцуват с актрисата Мая Бежанска и Ники Ефтимов.

Бащата на две деца с аутизъм набира средства за училище за работа с деца страдащи от заболяването.

До новинаря на Нова ТВ Христо Калоферов и мечтаещата да стане актриса Роси Караджова ще застане Васил Найденов. Мечтателският дует, който в последното издание на предаването видяхме да си подарява романтични коледни подаръци ще танцува на „Джули” докато Васко „разтъпква” кецове на сцената.

Краси Каракачанов и Рада Рачева ще могат да разчитат на Йорданка Христова, за да изпеят „Само един живот” на Емил Димитров.

Носителката на орден Стара Планина ще „дари” гласът си за дуета, за да може деветчленното семейството на Рада да запази ипотекираното си жилище.

Хореографите на Байландо ще излязат на сцената във втория кръг на финала в ролята на танцов балет към музикалните дуети.

Значително по-важна ще бъде подкрепата на Яна Акимова, Светльо Димитров, Маргарита Будинова и Алфредо Торес за танцовите двойки, които успеят да се класират.

Съвсем в тон с финала на предаването, в последният кръг на Байландо двамата финалисти, стигнали до него, ще трябва да пеят или танцуват на парчето на Глория Гейнър „I Will Survive”. Мотивиращото послание, което носи песента, идва точно на мястото си – на финалната права преди сбъдването на една мечта.

След края на предаването всички участници ще отбележат финала в столичен пиано бар.

Сцената на заведението ще бъде отворена за всички участници от самото начало до края на благотворителното предаване, за да събере всички отново заедно.

Снимка: Bulphoto