Нов мъж в живота на Йовка, предложение за брак за Рангел и просветление за отец Григорий бележат финала на пети сезон на „Столичани в повече”по bTV.

Комедийната сага ще има продължение, потвърждават от медията.

Утре вечер, в последния епизод  разочарованията и най-вече изненадите ще вземат връх в емоционалното ежедневие на жителите на Извор.

Най-тежки за преодоляване са събитията в семейство Лютови. Славея е бясна, че бъдещето й в политиката е провалено още преди да е започнало, а причината е съпругът й Йордан и неговото минало.

Не стига това, ами Спас разбира, че няма как Кипър да бъде негов син. Вбесеният съпруг и семейството му взимат отговорното решение – Йовка трябва да напусне дома им. 

Другият син на Лютови – Андрей – вече е в процес на развод с бившата си съпруга, но и в началото на нова интимна връзка със своята колежка Дарина. Пред какви въпроси са изправени членовете на сем. Лютови ще стане ясно утре вечер.

При Чеканови ситуацията придобива ново измерение. Ако доскоро Гълъбина е била щастлива със своята нова любов Пацо, то сега тя е тази, чийто живот се срива.

Доскорошната г-жа Чеканова хваща Пацо в лъжа и разбира за оттеглената молба за развод. Ще стане ясна и защо той отказва секс с нея и каква е ролята на Зоя.

В същото време Рангел среща уникална млада и перспективна дама, която ще му направи предложение за брак. Коя е тя и ще се уплаши ли Рангел скоро ще разберем.

Съдбата на отец Григорий също ще се промени. Срещите на духовника с Господ стават все по-чести, а знаците, които той му изпраща – все по-ясни. На кого и как ще помогне Гришата и как това ще се отрази на живота в Извор ще стане ясно в шести сезон на „Столичани в повече”.