На 21 януари от 18:00 часа в Зала 1 на НДК победителят в музикалното риалити "Х Factor" Рафи Бохосян ще застане зад каузата за подкрепа на децата, останали без майки в резултат на лекарски грешки по време на раждане.

Концертът е под наслов "За повече щастливи майки”. Организатор е сдружението "Живот за България” под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Билетите са в продажба в билетния център на НДК.

Подгласниците на Рафи – Александра и Богомил, заедно с Jeason Brad Lewis ще направят концерт в театъра на гр. Силистра от 18:30 часа на 23 януари.

Поканата към тях е специално отправена от Дома за деца, лишени от родителска грижа в града и по инициатива на Националното сдружение на сираците в България. Освен че ще се насладят на любимите си изпълнители, децата от дома са замислили и специална изненада за финалистите, а именно - свое изпълнение.

"Винаги сме плътно зад идеята да се събират пари за каузи за подпомагане на хора в неравностойно положение или нужда от лечение.

Били сме на много такива концерти и вярваме, че ако чрез музиката можем да бъдем полезни, всичко е възможно”, споделят Ангел & Моисей, които ще се качат на сцената на бар "Занзи бар” в Пловдив в 19:00 на 3 февруари.

Концертът е с цел набиране на средства за малката Наталия Цветанова, която има шанс за пълно излекуване, ако родителите ѝ съберат необходимата за лечението сума в специализирана болница в Израел.