Близо от месец Елена Велевска е в Австралия, където в момента тече музикалният ѝ тур.

Певицата е изключително щастлива от добрия прием, който получава от публиката и емоционалните срещи, които бележат всеки неин концерт.

До момента изпълнителката вече пя в Сидни, Мелбърн, Джилонг, Канбера, Аделаида и др., а в края на седмицата тя отново се връща в Мелбърн, където ще бъде предпоследния концерт от турнето ѝ.

Той е насрочен за 19 май и вече е сред събитията, които провокират интереса на феновете на балканската музика. Още повече, че в Австралия има много голяма македонска общност.

Ден по-късно, Елена Велевска ще сложи официален финал на 10-то си турне в Австралия, като Перт ще е домакин на този концерт.

Освен срещите с публиката, ежедневието на Елена Велевска в Австралия е изпълнено и с разходки сред красивите забележителности.

Изпълнителката не пропуска да запечата най-специалните моменти и да ги сподели в социалната мрежа, за да могат и почитателите й тук в България и на Балканите да са част от нейната визита в шестата по големина държава в света. 

Едно от местата, които впечатлиха Елена Велевска е Куинсланд, място, което се счита за най-красивото и екзотично кътче от Австралия. Тя позира на фона на един от прекрасните плажове на прочутия Златен бряг, разположен в южната част на щата Куинсланд, на брега на Тихия океан.