Финалът на втория сезон на шоуто ''Х Милионер търси съпруга'' ще се излъчи тази събота, 10 ноември, от 20 часа по TV7.

След извънредното преместване от петък, 09 ноември, в събота, Малък Тошко ще трябва да потрае още един ден, за да обяви публично коя от трите финалистки – Нанси, Алекс и Роси, е грабнала сърцето и окото му. Въпреки това Славков няма да спести на кандидат-булките целия си арсенал от хумор и неочаквани изпитания.

Финалът на втория сезон на шоуто наистина ще е голям. Тодор Славков е подготвил  най-забавното предизвикателство за момичетата, които избра да стигнат до финала – Нанси, Роси и Алекс. Те доказаха красотата си, но сега две от тях ще трябва да покажат и умствения си багаж. Х Милионерът няма да им спести дори мозъчни упражнения по физика. Може ли жената до Малък Тошко да е умна и красива? Това ще стане ясно само по време на големия финал тази събота в праймтайма на TV7.

Славков е тръгнал да си търси съпруга в шоуто и като бъдещ жених ще гледа много сериозно на всички ритуали преди брака. Какво са подготвили приятелите му на крачка преди съдбоносния избор на Тодор и дали финалистките Нанси, Алекс и Роси не се виждат вече в бяло? Във финалиния епизод на втория сезон на предаването наследникът на фамилията Живкови ще празнува наистина бохемски и ще покаже в ефир какви са мъжките му забавления.

Малък Тошко ще обяви избраницата си на коктейл, обграден от свои приятели и част от отпадналите хубавици. Той е подготвил и грандиозна награда в типично негов стил за победителката.

Гледайте големия финал на ''Х Милионер търси съпруга'' тази събота, 10 ноември, от 20:00 часа, само по TV7.