Като куче е верен на жена си фитнес инструкторът Станислав Илиев - Финдо. Той толкова много обичал половинката си Теодора, че не можел да погледне друга, камо ли да тръгне да изневерява.

Сървайвърът вече има един развод зад гърба си, инициативата за която не била негова, а на бившата му съпруга.

Опитът от него бил толкова болезнен за него, че го носел като обица на ухото и не можел дори да си представи, че ще му се наложи да преживее още веднъж подобна раздяла. Затова много внимавал как се държи с половинката си и се дразнел дори и от най-слабия намек, че двамата може да не останат заедно още дълго.



На неин рожден ден например приятелка й пожелала нова любов, което втрещило спортиста. Той побеснял и заявил, че няма по-тъпо, безсмислено и интригантско пожелание от това. Сървайвърът сподели случката със съквартирантите си в „Биг Брадър".

Тя обаче се оказа удар в гърба за хубавата певица Райна, която трудно прикрива, че е увлечена по атлетичния инструктор. Въпреки всичко певицата я понесе с достойнство, разбирайки безпогрешно намека, че няма смисъл да се занимава с Илиев.

Самата Райна се изповяда, че е влюбена във Финдо. Изпълнителката направи неочаквано признание в Изповедалнята на „Биг Брадър“. „Влюбена съм!“, сподели пилето на фолка с екипа на предаването и не скри, че обект на сърдечния й интерес е именно фитнес инструктора, пише kliuki.net.

Фолк звездата сподели с Големия брат, че сериозно си пада по мускулестия мачо. Форумци следящи живото предаване издадоха, че певицата наистина е хлътнала сериозно.



Изпълнителката по всякакъв начин показва на Финдо, че я привлича. Хубавелката не спря да танцува из Къщата, да се облича по оскъдно облекло и чак се „разкикери“ в един момент, само и само да покаже всичките си достойнства.

Недостатъците на фолк фурията обаче повече го впечатлиха, а и Финдо неколкократно намекна, че изключително силно обича приятелката си. Зрители обаче се шегуват, че ако Биг Брадър спретне някое от своите партита, нищо чудно фолк звездата да успее да го провокира, както Лияна Тервел, преди няколко седмици.

Залозите са 50/50, но зрители са на мнение, че този път певицата ще удари на камък. Още повече, че Финдо вече няколко пъти й намекна, че се е отпуснала, че се тъпче прекалено много и има твърде сприхав характер.



Пред Гала в „На кафе“ журналистът Антон Стефанов разкри пък, че се познава с Теодора – половинката на Станислав. Която му е споделила, че изобщо не се притеснява от напъните на Райна да се слага на приятеля й. Момичето е разкрило, че певицата няма абсолютно никакъв шанс с нейното момче, тъй като по думите й Финдо изобщо не се впечатлявал от подобни изпълнения.

Още повече, че фитнес инструкторът не си падал по прибързаните отношения с жени, които познава едва от няколко седмици. За него било важно да опознае характера на момичето преди да се впусне в каквото и да е. А това няма как да се случи за краткото време, в което Райна и той са заедно в шоуто.

*Финдо с приятелката си